Fragt fra 29,-   Gratis fragt ved køb over 450,-     Click&collect i vores showroom på Frederiksberg          1-3 dages levering    30 dages returret

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Vi foretager også registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Som bruger af www.petitcadeau.com er du omfattet af EU's persondataforordning, som har til formål at beskytte dig og data som indsamles om dig.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering. Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: Google analytics.

Personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer dig som bruger eller foretager køb via websitet. Indehaveren af Petit Cadeau er dataansvarlig og har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. For at du kan købe hos os på petitcadeau.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
 Navn
 Adresse
 Telefonnummer
 E-mailadresse
 Betalingsoplysninger
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Dine kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse og telefonnummer indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse. Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, PostNord med henblik på levering af dine indkøb. Vi har vores webshop gennem Wordpress og betalingssystem gennem Quickpay, som fungerer som vores
databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores webshop vil blive opbevaret i Wordpress datacentre. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Sikkerhed og dine rettigheder
Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant. Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand. Vi overfører ikke dine persondata til tredjelande og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse contact@petitcadeau.dk

Periode for opbevaring
Personoplysningerne bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører jf. bogføringslovens §10. Herefter slettes oplysningerne.

Indsigt og klager
Hvis du ønsker at klage over Petit Cadeaus behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00
email: dt@datatilsynet.dk.

Copyright © 2022 Petit Cadeau Copenhagen
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Du får nyheder og eksklusive tilbud i din indbakke samt en 10% rabatkode på din første ordre.

MERCI!

menuchevron-down