Vi er på ferie nu. Du kan stadig handle på webshoppen og vi sender din bestilling den 26.juli. Du får 15% rabat med koden "JULI".

FORTRYDELSESRET


Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret på alle varer også de nedsatte, når du handler hos os. 
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. 
Du skal sende en e-mail til contact@petitcadeau.dk hvor du skriver hvilken ordre nummer du returner.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Ikke at hente pakken og lade den ligge i pakkeshop, er ikke gyldig returnering.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder dit køb eller en del af det.

HVOR OG HVORDAN SENDER DU RETUR

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du kan også ved aftale med os returnere personligt varen på vores adresse på Frederiksberg. Ønsker du at returnere en eller flere varer, skal de sendes til:

Petit Cadeau

C/O Monika Bierla Jensen
Sindshvilevej 5a, 1
2000 Frederiksberg

tel. 28767933, e-mail: contact@petitcadeau.dk

Hvis du sender retur til pakkeboks, benyt Kvickly FALKONER ALLE, Frederiksberg pakkeboksen. Du kan selv vælge om du sender varen retur med PostNord, GLS, DAO eller...der er vi mere fleksible end andre webshops, husk bare at sende pakken til Kvickly Falkoner Alle, Frederiksberg pakkeboks, ikke andre. :)

For at kunne returnere eller ombytte varen, skal den være ubrugt og etiketter skal være intakte. Returnering og ombytning sker for egen regning. Beløbet for returvarer refunderes efter modtagelse. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os minus fragt omkostninger i løbet af max 5 dage efter vi modtaget pakken. 

Copyright © 2024 Petit Cadeau Copenhagen
magnifiercrossmenuchevron-down