FRAGT FRA 29,- ✧ GRATIS FRAGT FRA 450,- ✧ 1-3 DAGES LEVERING

Petit Cadeau 

[peti kado]
”Petit Cadeau” betyder en lille gave på fransk. Derfor, er min webshop fuld af små og store gaver … som, jeg håber, kan have en stor betydning til dem som får dem. At finde en lille unik gave, for sig selv eller for dem som man holder af, er en flot og hyggelig tradition, som Petit Cadeau vil hjælpe med.

Made in France with Amour

Jeg håndplukker unikke varer designet og/eller produceret i Frankrig. Jeg samarbejder med små eller mellemstore lokale franske firmaer, som alle har en tanke om at passe på planeten og andre mennesker. Derfor, er alle mine produkter bæredygtige og etiske. De er tit produceret af økologiske materialer, i familiefirmaer eller værksteder. Hvis deres produktion hjælper med at vedligeholde gamle håndværk og produkterne selv er fulde af poesi og romantisk stil.

Lidt om mig

Jeg hedder Monika og har boet i Danmark siden 2010. Faktisk har jeg planer om at blive dansker næste år. Jeg er født i Polen med franske rødder. Min farfar og hele hans familie var franskmænd og det var ham som gjorde at jeg blev forelsket i alle franske ting. Jeg studerede på Sorbonne og boede i Paris i over 6 år. Nu har jeg over 10 års erfaring med at arbejde i finanssektoren i Danmark. Selvom jeg var ret tilfreds med det, så manglede der altid noget i billedet. Corona og min retur på kontoret efter min anden barsel gjorde det tydeligt for mig, at jeg ikke var så glad længere i mit job. Petit Cadeau er en historie om mig, der prøver at gå ud af min ”komfort zone” og skabe nogle værdier for kunder igennem mine 4 største interesser: Frankrig, det sociale, Instagram og kundeservice.
Kom forbi hos mig for at kigge på varer, mærke dem, tage en snak om Frankrig/Danmark eller bare tage en kaffe med mig… alt er tilladt og vi kan tale dansk, fransk, engelsk eller polsk! At arbejde helt alene er ret udfordrende, så du skal nok gøre mig meget glad, hvis du aftaler et besøg hos Petit Cadeau på Sindshvilevej 5A, 1 Frederiksberg. 
Følg os på Instagram
Copyright © 2022 Petit Cadeau Copenhagen
magnifiercrossmenuchevron-down