Vi er på ferie nu. Du kan stadig handle på webshoppen og vi sender din bestilling den 26.juli. Du får 15% rabat med koden "JULI".

DUFT AF FRANKRIG, DUFT AF MIDDELHAVET 

september 22, 2023

Dette billede af taget i Sydfrankrig i Domaine du Rayol. Når jeg kigger på billedet har jeg indtryk af at jeg står lige foran det store vindue og kan dufte Middelhavet. Der er flot sol og Middelhavet er blå som himlen. 

Efter mange lange måneder i Corona isolation, efter flere år hvor jeg ikke kunne mødes med min familie og rejse til Frankrig, kom ideen om at hente noget fransk stemning til Danmark. Sådan opstod ”Petit cadeau”. En webshop hvor man kan finde nogle helt unikke franske mode accessories. 

Hvis I er på rejse i Sydfrankrig, er det værd at gå en tur i den 20 hektar store have Domaine du Rayol hvor alle billeder kommer fra. 

Hej, jeg hedder Monika og jeg fortæller her om Paris, Frankrig og lidt andet. Jeg er også ejeren af Petit Cadeau, en dansk webshop med et fransk hjerte som støtter mindre franske mærker stiftet af kvindelige designere. 

                TODAY´S PHOTO
photo:@pinterest

SHOP FRENCH BAGS FOR SUMMER

Blok print weekendtaske

LISTEN TO MY PLAYLIST

Songs about Paris
French songs for summer days

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 Petit Cadeau Copenhagen
magnifiercrossmenuchevron-down