Vi er på ferie nu. Du kan stadig handle på webshoppen og vi sender din bestilling den 26.juli. Du får 15% rabat med koden "JULI".

FEM FORSLAG TIL KALENDERGAVER I FRANSK STIL 

november 8, 2023

December måned nærmer sig, og jeg kan tydeligt mærke, at nogle af jer er kommet i gang med juleshoppingen. Adventsgaver, kalendergaver, julegaver… der er så mange forskellige gaver, man skal fylde indkøbskurven med i denne tid. Og jeg vil gerne hjælpe jer på vej med nogle unikke og søde gaveideer, der kan gøre din kæreste, mor, datter eller bedstemor glad. 

Franske accessories er tidløse og har et helt særligt design, der gør, at de er perfekte som gaver.  

Små punge & makeuptasker 

Det er altid godt at have en makeuptaske eller lille pung i tasken. Selvom man ikke bruger hverken makeup eller kontanter, kan den bruges til at holde styr på alle ens småting, der ellers let bliver væk i en stor taske – såsom læbepomade, nøgler, tyggegummi, høretelefoner, kuglepen, krea- eller strikketilbehør. 

Se alle små punge og tasker her.

Hårklemmer, hårspænder og pins 

Hvis din datter godt kan lide hunde, og din kæreste er vild med farven gul, kan du give dem en pin eller et hårspænde formet som en fransk bulldog og en citron eller… kun fantasien sætter grænser! Prøv, at finde ud af, hvad der vil få modtageren til at smile, hver eneste gang hun tager sit hårspænde i brug😉. 

Vi har meget franskdesignet hårtilbehør på vores hjemmeside.

Tørklæder 

Tørklæder har altid været den bedste gave, man kan give, i Frankrig – også til mænd! Tørklædet er en enkel men praktisk gave, som kan bruges på mange måder. Om halsen, i håret eller som pynt på tasken. Og det bedste er, at de findes i et væld af farver og mønstre, som kan gøre gaven endnu mere unik. Tag et kig på modtagerens tøj. Måske er der en farve, der går igen? Hvis du tager dig tid til at vælge det rigtige, vil det garanteret blive hendes yndlingstørklæde, som du vil se hende med igen og igen. 

Tjek vores tørklædekategori her.

Penalhuse 

Næsten alle har brug for et penalhus – også selvom de ikke er i skolealderen. Et flot penalhus til kuglepennen og blyanterne går man aldrig galt i byen med. Jeg ved også, at mine kunder bruger nogle af de smukke penalhuse fra min webshop som makeup- eller krea-punge.  

Flotte penalhuse der kan købes hos Petit Cadeau.

Sovemasker 

Hvis du kender en, der kæmper med søvnen eller måske rejser meget og tit sover på fly og i tog, kan du give hende en flot sovemaske i gave– en blød en, som er lavet i satin eller økologisk bomuld. En sovemaske med et sjovt og sødt, broderet motiv er både original og unik og langt fra de helt almindelige og kedelige sovemasker, som man normalt plejer at købe. Et ekstra plus er, at de også pynter på natbordet, når de ikke er i brug. 

Se et udvalg af vores franske sovemasker i satin og økologisk bomuld.

Der er så mange ting at tænke på op til jul, så jeg håber, at jeg kunne hjælpe jer lidt med mine gaveideer. Jeg elsker gaver – især dem, der er nøje udvalgt. Hvad er den bedste kalendergave, du har fået, og som gjorde størst indtryk på dig? 

Hej, jeg hedder Monika og jeg fortæller her om Paris, Frankrig og lidt andet. Jeg er også ejeren af Petit Cadeau, en dansk webshop med et fransk hjerte som støtter mindre franske mærker stiftet af kvindelige designere. 

                TODAY´S PHOTO
photo:@pinterest

SHOP FRENCH BAGS FOR SUMMER

Blok print weekendtaske

LISTEN TO MY PLAYLIST

Songs about Paris
French songs for summer days

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 Petit Cadeau Copenhagen
magnifiercrossmenuchevron-down