Vi er på ferie nu. Du kan stadig handle på webshoppen og vi sender din bestilling den 26.juli. Du får 15% rabat med koden "JULI".

REJSE TIL PARIS 

oktober 1, 2023

Café Les Deux Magots, 6 Place Saint-Germain-des-Pres

De fleste drømmer om at kunne rejse til Paris mindst en gang i livet. Paris er en magisk by som charmerer mange med sine små hyggelige gader, flotte stenbroer, monumentalske bygninger og berømte museer. Der er Louvre, Montmartre, Eiffel Tårn, Arc de Triomph, Notre Dame og der er også alle de smukke cafeer og små parker og flotte indrettede stilfulde butikker… 

Hotel Le Metropolitan Paris

Petit Cadeau er inspireret af den parisiske stil og den stemning som man kan finde på gaderne i Paris. Min webshop følger alle de nye trends fra parisiske gader og tilbyder noget fint fransk designet tilbehør. Hos mig kan du finde de brands som mange franske kvinder og piger er vilde med i øjeblikket. Derfor kan du hos Petit Cadeau finde tørklæder, toilettasker, kosmetik punge og forskellige tasker til damer og piger.

 

Boutique Les Fleurs, 5 rue Trousseau - Paris 11

Min drøm var at skabe en hjemmeside fuld af den franske vibe hvor man kunne føle sig lidt som om man rejste til Paris og Frankrig. Udover det vil jeg i min blog give jer nogle tips til de bedste steder i Paris som ikke er kendt af turister. Jeg vil give jer adresser på de moderne cafeer, brunch steder, hoteller og nogle gode ideer til hvad man kan lave når man rejser til Paris uden at følge flokken af turister og uden at man ruinerer sig. 

Hej, jeg hedder Monika og jeg fortæller her om Paris, Frankrig og lidt andet. Jeg er også ejeren af Petit Cadeau, en dansk webshop med et fransk hjerte som støtter mindre franske mærker stiftet af kvindelige designere. 

                TODAY´S PHOTO
photo:@pinterest

SHOP FRENCH BAGS FOR SUMMER

Blok print weekendtaske

LISTEN TO MY PLAYLIST

Songs about Paris
French songs for summer days

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 Petit Cadeau Copenhagen
magnifiercrossmenuchevron-down