GRATIS FRAGT FRA 450,- ELLERS FRA 29,-✧ 1-3 DAGES LEVERING man-fr ✧ 30 DAGES RETURRET ✧ CLICK&COLLECT PÅ FREDERIKSBERG

TRE TING AT LAVE I PARIS I OKTOBER

oktober 10, 2023

Det er en rigtig god idé at tage på tur til Paris i oktober måned. Efterårs lyset giver byen et helt specielt udtryk. Der er så mange ting at se og så mange flotte ture man kan gå på i Paris. Der plejer også at være færre turister end i foråret og om sommeren... Gå tur på Montmartre og nyd solen på café tarrasen er noget af det bedste man kan gøre i Paris før vinteren kommer.

Gå en tur på Montmarte og besøg Montremartes druehøst fest

Montmartre ser fantastisk ud om efteråret. Der er flot på Montmartre når efterårs solen lyser og træerne skifter farver. Det er fra Montmartre at man kan få den bedste udsigt over Paris. Prøv at tag turen hele op. (cirka 450 trappetrin). På højre side har du udsigt til vinmarker. Til venstre, en lille have (Square de la Turlure) og lige overfor, Sacré-Coeur. I krydset krydset mellem rue Saint-Vincent og rue de la Bonne, 75018 Paris finder du den bedste offentlige bænk i hele Paris! Nyd udsigten uden at blive forstyrret af for mange turister.

Rue Saint-Vincent, 75018 Paris har reputation er være det mest "Instagrammable spot" i Paris.

Midt i oktober kan man på Montmarte deltage i en helt særlig fest...en druehøst fest! Ja. Der er stadig en vingård tilbage i Paris! Den sidste og eneste vingård findes nemlig på Montmartre. I oktober måned er der et par dage hvor man kan besøge vinmarkerne i Clos Montmarte, se en stor musik parade, som marcherer igennem gaderne ved Montmarte op til rådhuset i det 18 arrondissement hvor man kan smage på nogle gode vin. Et natløb på 5 kilometer er altid en del af fest programmet. Masse attraktioner og højt humør garanteret!

Information på engelsk om festen kan findes på Fête des vendanges de Montmartre hjemmeside.

Tag en apéro på en båd café

I oktober kan man stadig nyde det godt vejr i Paris. Det kan være op til 25 grader nogle gange i løbet af efterårs månederne. Det er også derfor at tiden er perfekt til at udnytte muligheden for at gå på en café med ude servering. Hos "Quai de la photo" kan man drikke en drink for 10 euro og spise en 3 retters menu (økologiske varer) for 19 euro. Der er en bar, en restaurant og nogle moderne foto udstillinger i lokalerne på båden og deres ude servering forgår mellem maj og oktober måneder. Quai de la Photo tilbyder også en 50-minutters bådtur til € 12 per person, omkring Île Saint-Louis og Île de la Cité.

Quai de la photo, 9 port de la Gare, 75013 Paris. Deres hjemmeside er også på engelsk.

Jeg håber jeg kunne inspirere dem som har planer om at rejse til Paris i efteråret. Måske har nogle af jer allerede været i Paris om efteråret... Har I besøgt nogle steder som har gjort et særligt indtryk på jer?

Photo 1. Instagram @saintgermaindespres_org, 2. @ournextflight 3. Quai de la photo website 4. @adathhh

Hej, jeg hedder Monika og jeg fortæller her om Paris, Frankrig og lidt andet. Jeg er også ejeren af Petit Cadeau, en dansk webshop med et fransk hjerte som støtter mindre franske mærker stiftet af kvindelige designere. 

                TODAY´S PHOTO
photo:@pinterest

SHOP MY SPRING SELECTION

LISTEN TO MY PLAYLIST

Songs about Paris
French songs for summer days

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 Petit Cadeau Copenhagen
magnifiercrossmenuchevron-down-circle